Nema kupaca za tri hotela

Bez autora
Aug 15 2012

Oglas za prodaju hotela „Onogošt"u Nikšiću, Teute u Risnu te hotela Nikšić je istekao. Kupovina hotela budućeg vlasnika koštala bi 37 miliona eura, međutim, kako za Antenu M kaže stečajni upravnik HTP Onogošt Dragan Smolović cijena je izgleda bila previsoka, pa se niko nije prijavio. Slijedi novi oglas-kaže Smolović. "Biće raspisan novi oglas, pa ćemo vidjeti šta će biti dalje. Znatnog smanjena cijene neće biti jer je to neka realna cijena. Lokacija hotela dovoljan je motiv za onoga koji se zainteresovan da ih kupi. To je prosječna cijena-1.000 eura po kvadratu, to je minim minimuma", rekao je.

Nema kupaca za tri hotelaOglas za prodaju hotela „Onogošt"u Nikšiću, Teute u Risnu te hotela Nikšić je istekao. 

Kupovina hotela budućeg vlasnika koštala bi 37 miliona eura, međutim, kako za Antenu M kaže stečajni upravnik HTP Onogošt Dragan Smolović cijena je izgleda bila previsoka, pa se niko nije prijavio. Slijedi novi oglas-kaže Smolović.

"Biće raspisan novi oglas, pa ćemo vidjeti šta će biti dalje. Znatnog smanjena cijene neće biti jer je to neka realna cijena. Lokacija hotela dovoljan je motiv za onoga koji se zainteresovan da ih kupi. To je prosječna cijena-1.000 eura po kvadratu, to je minim minimuma", rekao je.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik